En trevlig lördag

Idag var vi barnvakt till min brorson Liam medans hans pappa jobbade. Dagen började med att jag vaknade halv 6 och inte kunde somna om. Så klev upp och passade på att vika ihop tvätten som hängt på tork och städa lite. Oj så effektiv man blir då Neo sover. På kvällarna är vi oftast så trötta när han somnat och på dagen är de annat som görs.
Liam kom strax strax efter 8 och Neo passade på att vakna strax innan. Så alla vi myste framför tvn till dagens avsnitt av julkalendern. Sen vart de massa bus och Neo ville inte gå och vila så han hoppade över förmiddags vilan. Efter lunch så klädde vi på ungarna och gick ut i snön och busade. Våran snälla grannar Tomas och marge kom och gav oss ett paket hemma gjort rökt renkött. Åh så gott de var hur gott som helst. Har ätit av de hela kvällen…så tack så mycket kära grannar<3
Jessica och Rikard kom ut med barnen och småkillarna fick åka snöskyffel som Jonas och Rikard turades om att dra omkring. Och killarna tyckte de var så kul. Dom hittade varann Liam och Arvid. Men just när allt blir som roligast så var vi tvungen att gå in, neo var lagom less och över trött efter 2 timmar ute. Innan vi gick så fick vi med oss en hemmagjord baguette som Jessica hade bakat <3 jättegott..
Neo somnade ganska omgående när vi la isäng han. Fick besök på eftermiddagen, Jonas och en annan kille har ett projekt ihop och förhoppningsvis kommer dom igång kring nyår, och mer berättar jag sen, så ingen snor deras ide.
Liam och jag avslutade denna dag med att baka pepparkakor vilket uppskattades..han visade stolt upp sina pepparkakor för sin pappa<3
Så efter en dag med massa bus, så är jag riktigt knäckt ikväll, börjar jag bli gammal tro 😉

20121209-000841.jpg

20121209-000900.jpg

20121209-000915.jpg

20121209-000929.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.