En lugn dag

Natten gick bra, Neo sov rätt bra. På morgonen när han vaknade så fick han välling sen somnade han om och vaknade vid 11 och var hungrig. Efter mat i magen och en omgång med nässugen så somnade han om till 14. Och nu sover han i min famn <3

Har iaf ägnat lite av dagen om att läsa på om nästa vaccination mpr vaccinet, och det ska vi inte ge till Neo. Och tror hans pappa håller med. Fy vilka biverkningar de kan ge. Tack Jenny för tipset.
Och tack för alla fina leksaker Neo fick <3

20121219-162434.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En lugn dag

  1. De va så lite så 🙂
    Kom bara ihåg att stå på er när BVC antagligen blir nästan sura för att ni tackar nej till sprutan. De kommer antagligen att försöka övertala er och säga att den är inte alls farlig. Men stå på er! Det är NI som bestämmer!
    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.