En kalas helg

Vi tackade nej till julbord på medlefors i kväll med Hydramobil, kändes som ett klokt beslut. För vi har förberett inför Neo’s 1 år kalas som kommer att vara lördag och söndag. Och tårtor i massor blir de.

Snart är alla julklappar inhandlade, så skönt. Vill inte vara ute dan före som har vart alla andra jular. Vill passa på att fixa och mysa nu när julen ska firas hemma hos oss i år. 12 personer kommer, tur att vi var kloka och köpte ett 12 personers bord när vi köpte ett nytt.

I morgon kväll kommer Neo’s farmor och Boe hit och sköter, vi är nämligen bjudna till grannen på 50 års fest. Ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag slappa i soffan med maken, och se film och ladda inför folkmassan som kommer imorgon.

Dagens pyssel

20121214-221954.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “En kalas helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.