Snart sängen för oss

Ännu en dag är snart slut, och jag längtar tills sängen är riktigt trött nu så hoppas jag somnar och sover hela natten,för de har jag inte gjort dom senaste nätterna.

Har experimenterat denna vecka, har försökt få Neo att sova en gång istället för 2, i hopp om att han ska sova bättre på natten. Och det tycker jag han gör, men vi måste lägga honom en halv timma efter middagen annars orkar han inte. Då blir de som igår att han somnar i barnstolen och mellan tuggorna.

Tycker det är riktigt roligt när alla barn är utklädda och går runt och plingar på och säger bus eller godis under hallowen. I veckan har de nog kommit ett gäng varje kväll, tycker det är roligt att öppna dörren och bli sådär rädd som bara vuxna kan bli och då skrattar barnen gott och skrämmer en lite till..och dom berättar vilka dom klätt ut sig till. Fick till och med ge en liten kille mandarin för han sa att han var allergisk mot nötter och i allt vi hade kunde de finnas spår av nötter. Men han tackade för mandarinen. Tycker han var otroligt duktig. Är ju riktigt farligt om han får i sig nötter.

Min nackspärr vill inte ge med sig än, men jag har lärt mig leva med den, men ont gör de om jag vrider på huvudet.

20121101-223020.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.