Måndag

Vilken seg måndag det har varit. Vi började med att vinka hejdå till pappa och för första gången vart Neo ledsen då älsklingen gick ut genom dörren, som tur var så kom han in igen och lämnade garagenyckeln så Neo fick kramas med sin pappa lite till. Sen passade jag på att ringa ett samtal. Sen la vi oss och vila en stund…till lunch gjorde jag en super god lunch med kyckling och rostade rotsaker och en currykräm.

Helgen har varit riktigt bra, lördagen fick vi besök av Neo’s farmor och plast farfar. På kvällen drog Jonas och Rikard på fest i Ersmark, och jag och Neo gick till Jessica.

Och på Söndag firade Jonas sin första fars dag. Jag passade på att baka en tårta. Inte den godaste tårta jag gjort. Vi fick besök av Patrik och Gunilla som hade med sig Sid<3 så himla fin Sid är. Älskar hans psyke. Sen var de dags för babysim och denna gång hade vi fotografering under vattnet, hoppas korten blev fina. Neo var riktigt duktig, han lärde sig att hoppa från kanten <3
Kvällen avslutades med en super god plankstek..

20121112-203621.jpg

20121112-203643.jpg

20121112-203812.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.