Idag blir de att kolla på en ny bil

Neo tog sovmorgon denna morgon och vi vaknade kl 10!!! Så skönt må jag säga. Men insåg att båda jag och Jonas hade glömt att ställa ut sopkärlen denna morgon, så vi måste fara till sopstationen i stan med dom. Så irriterande. Sen ska vi iaf ut och kolla efter en bil, nu har våran bil krånglat för sista gången. Vi hade tur nästan alla vi pratade med trodde att nått i styrboxen hade farit eller att hela styrboxen hade gått sönder, och det skulle kosta massor med tusen lappar att fixa. Men vi hade tur, det var bara att omprogramera om boxen och byta batteri och bara 2500kr fattigare, så funkar våran bil.
Sen har min mobil gått sönder, så om ni har ringt och kommer till mobilsvar så vet ni varför nu. Är ganska skönt att vara utan telefon må jag erkänna, förhoppningsvis får Jonas sin iphone till veckan så då har iaf en av oss en helt Fungerande telefon.

Igår var jag och sonen på öppna förskolan, Neo älskar att vara med dom större barnen, och gärna förstöra deras tågbaner eller deras legobyggen. Är så gulligt då man hör men åh Neo bara förstör för oss. När vi kom hem så slocknade han direkt hans huvud rörde kudden, han var slutkörd.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Idag blir de att kolla på en ny bil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.