Vilken känsla

Igår efter middagen så fick vi ut och städade lite i förrådet ute på baksidan, så nu fick vi in trädgårdstraktorn. Nu ska vi bara ta tag i garaget, förhoppningsvis blir de redan till helgen. När vi var klara så gick vi vidare till Jonas farmor, som vart jätte glad över vårt besök. Som vanligt fikade vi alldeles för mycket, och Neo han trivdes med uppmärksamheten. Han visade sina färdigheter och gick omkring.
Vi hade turen att strata tv i rätt tid igår och fick se Sverige hämta upp 4-0 underläge till 4-4 vilken känsla de var här hemma skrek jag när 4-4 målet gick in så Neo vaknade 🙂 men det var de värt, vilken känsla. Till och med älsklingen tyckte att fotboll går ju att titta på 🙂
Efter matchen så såg vi Ice Age 4, tycker nog det var den bästa av filmerna hittills..

Det ligger fortfarande kvar lite snö på marken och solen tittar just fram, så det blir nog en promenad. Just nu är Neo i sitt esse, vi leker och busar i massor medan Nyhetsmorgon är på på tvn.

20121017-091018.jpg

20121017-091028.jpg

Ha en fin dag!

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “Vilken känsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.