Veterinär besök

Dagen började ju bra, jag och Neo vaknade kl 9 i morse, så det blev lite panik och stress för att hinna med alla bestyr innan öppna förskolan.
Funderar skarp på att hoppa av babyrytmiken med Neo, tycker han är lite för ”gammal”för de. Får fundera till nästa torsdag. Var glatt överraskad över att träffa på Camilla, så roligt att dom flyttat till Sandfors.
For hem strax efter 1 då var de bara att packa om bilen och fara in med Aurora till veterinären. Och när vi kom till Kåge så insåg jag att vi glömt hennes pärm så bara att vända om, typiskt! Vi han iaf i tid. När vi kom in i undersökningsrummet så började om undersöka A och se om hon visar vart hon har ont, men inte ett ljud sa hon eller visade. Och hon tyckte som jag att A var svullen runt armbågen och lite varm. Och det är ju skönt att jag inte sett i syne. Iaf så tyckte både vi och hon att vi skulle ta 2 röntgen bilder på frambenet. Så Aurora fick en spruta lugnande och vi fick stanna i röntgen rummet en stund. Sist vi var där så vart hon bara loj och lagom påverkad. Denna gång så somnade hon, och både jag och älsklingen fick lite panik för vi trodde hon dog. Det var jättelångt mellan andetagen. Usch så hemskt de var. Iaf så såg röntgen bilderna inte så bra ut tyvärr, 2 veterinärer kollade på dom och båda sa samma sak. Så nu får hon medicin i 14 dagar och blir hon inte bättre av den så blir de att testa en ny mängd och se om vi måste kanske medicinera hon hela livet. Inget jag vill göra…

Lite deppad var vi efter besöket så vi köpte med oss hem lite kanelbullar, det är ju kanelbullens dag trots allt.

20121004-181547.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “Veterinär besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.