Parken zoo

Usch så arg jag är, såg Kalla Fakta och började må så illa över hur dom behandlar dessa djur.
Kalla fakta gjorde ett reportage om hur dom behandlar dessa utrotningshotade djur. Park chefen sitter och tok ljuger om att vissa djur har dött av ålder andra har flyttat. Och när dom pratar med personer som har jobbat där så är de en helt annan historia dom berättar. Där kommer de fram att några dog av svält och blivit foder till andra djur, och att tre pumor blivit av livade för att bli ersatta av en jaguar.
En som har jobbar där tar med tv teamet till en stor frys där alla djuren ligger slängda, även djuren som tydligen var iväg skickade låg där. Och när dom sedan konfronterar djurparks chefen så ser man klart och tydligt att hon ljuger, och de gör mig riktigt arg.
Och denna djurpark ska värna om utrotnings hotade djur, dom kanske borde byta koncept… Jag kommer då aldrig åka till denna djurpark..

Var de nån mer som såg programmet??

20121018-143623.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Parken zoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.