Ny vecka igen

Igår hade vi babysim, och det började inte bra, när vi sitter i bilen så kommer jag påart hänglåsen är kvar hemma. jaha bara att köpa nya då, när vi ska parkera så ser vi ett hav av bilar. Och inte en parkering på hela stället är ledig, bilar stod överallt. Så vi fick parkera långt bort, och irriterade till tusen var vi. Iaf så när jag väl kom in i omklädningsrummet så är typ alla jä******** skåp upptagna tog ett tag att hitta ett skåp, för det var många skåp som inte hade nått lås men var upptagna. Så hittade ett tillslut ett. Bara 7 minuter sent kom vi. Badet gick jättebra och Neo tyckte det var jättekul. Denna gång var de dyk mellan mamma och pappan och även dyk till en leksak.

Igår efter middan fick vi efterlängtat främmande av Thony, Linda och Milly var så längesen vi sågs. Så stor Milly blitt, och duktig på prata. Neo tyckte att Milly var jätte rolig. Så det var en trött kille som somnade och sov hela natten..

Idag så har vi tagit en promenad och varit till återvinningen, annars har vi inte gjort så mycket. Just nu ligger sonen och vilar

20121015-133120.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera