Morfar på besök & barndomsminnen

Idag fick vi besök av morfar, kul med spontanbesök passade på att klippa de lilla hår han har runt skallen.
Har varit riktigt trött idag, Neo vaknade många gånger i natt och grät. Så när klockan ringde i morse var de svårt att kliva upp. Men passade på att vila när Neo sov sin förmiddags lur.

När älsklingen kom hem så packade vi in oss i bilen och for ner till stan och handlade, köpte en fågelmatare lite ljus och lite annat smått och gått. Neo fick sig en sagoskiva med Alfons Åberg, vilka barndomsminnen jag får. Lyssnade också på Alfons när jag var liten. Älsklingen köpte dumleklubbor på Ica, och sånna fick jag alltid av mormor när jag hälsade på. Och det blev en speciell känsla när jag satt och åt denna klubba, kändes som jag åkte tillbaka i tiden..

Fick julkänslor ikväll när det började snöa, älskar verkligen julen. Längtar tills att börja julpynta och göra de julmysigt. Framförallt att börja julbaka, lussekatter, knäck och massa annat gott. Det jag längtar lite extra till är adventskalendern i år, den kan man inte missa, ser den varje jul I år är de Mysteriet på Greveholm 2 hoppas den är riktigt bra.

20121029-231615.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Morfar på besök & barndomsminnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.