Kalas X 2

Idag har de varit en dag full av aktiviteter. Först åt vi en riktigt god frukost, sen tog vi på oss och gick ut en stund i de fina höstvädret och pysslade lite på gården. Satte fast en utebelysning på töjan.
Just när vi skulle gå in så kom våra grannar hem, så vi tog paketen och gick över till Jessica och grattade. Hon vart väldigt glad över innehållet iaf. Vi gick hem och gav sonen lunch för att senare återkomma och fika. När kalas nummer 1 var klar så satte vi oss i bilen för att syra kosan mot Skråmträsk för att fira Alvin som fyllde 2 år. Han var riktigt glad över sin present och Neo han tyckte att Oscar deras katt var super härlig. Träffade en jättefin Pointervalp, som fick en heldel träning så hon sover nog gott i natt..
Vi har just kommit hem så jag slappar i soffan och vi ska strax sätta i gång SolSidan på Play.

Imorgon väntar en ny spännande vecka. Blir en långpromenad i morgon iaf har ätit alldeles för mycket sötsaker idag.

20121021-223740.jpg

En dålig bild på utebelysningen

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.