En grå måndag i Oktober

Denna dag började bra, Jag och Linda gick Bäckänget. Och vi lyckades pricka in regn uppehållet. Neo han var inte gillade inte alls att åka vagn idag utan protesterade halva vägen. Typiskt nog så hade jag glömt hans snutte hemma. Tvät gick förbi hemma och hämtade gröten till Neo och hans snutte sen följde vi med dom hem. Fick en gudomligt god lunch av Linda, sen vart de lite kaffe och massa prat. Neo han körde hårt med Linda, han ville bara gå.

När vi kom hem runt 2 tiden så fick Neo mellis och sen deckade han och jag me för den delen och vaknade runt 4. Så då var de fullfart på lilleman då han samlat nya krafter.

Igår tog jag ta och beställde massor av kort, som jag ska ha till hans bok om när han var liten. Kanske om jag har tur så kommer dom redan imorgon.

20121008-162011.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.