Bus eller godis

Har haft en riktigt trevlig eftermiddag. Började med ett besök hos Frida och älsklingen hjälpte henne med lite data trassel sen drog vi alla jonas jag Frida och Viktor och åt lunch tillsammans. När den var uppäten så vart de kaffe och fika hos Svärmor och Boe.
Runt 6 tiden så for vi vidare till Solbacken för att göra helg handlingen, Neo fick sig ett par nya byxor och en ny nappflaska från mam. Den är mycket enklare att rengöra då den går att skruva isär i tre delar.

När vi rullade in på gården så såg jag hur ett gäng barn som var utklädda och sprang omkring och ringde på och frågade Bus eller godis, shit vi glömde köpa godis så fick springa in och rota i skafferiet efter nå äckligt godis som har blitt kvar. Och mycket riktigt hittade jag, så det vart inge bus hos oss ikväll..

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med nya Johan Falk…

20121026-212410.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Bus eller godis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.