1 oktober

Redan oktober, och då är de inte så långt kvar till jul. Längtar efter att få julpynta. Och allt blir så mycket mysigare på nått sätt.

Som vanligt är de tvättdag idag, första maskinen snart klar. Jag sitter och njuter av dagens första koppkaffe och Neo leker. Han är feberfri idag och hans feberutslag ser mycket bättre ut. Så skönt! Vi blev väckta kl 5 imorse då Jonas mobil ringde, som tur var så somnade sonen om. Tur att det är väldigt sällan den ringer så tidigt..

Aurora eller just nu kallar vi henne halta Lotta, har ont i vänster fram, artrosen gör sig påmind, så imorgon blir de ett samtal till veterinären och smärtstillande. Hoppas hoppas att de räcker annars måste vi kanske fatta ett jobbigt beslut…

Nu ska jag klä på mig och vi ska ut på en promenad…

20121001-104159.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “1 oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.