Surt

kom ju på imorse att Missoni släppte sin Kolektion på Lindex, och allt var slutsålt 🙁 typiskt. Hade förälskat mig i en kofta som jag verkligen ville ha…
Imorgon blir det att fara in på stan, ska bli spännande att ta bussen in med Neo. Ska hämta mina glasögon och även in på lindex för att kolla om koftan finns kvar.

Hoppas verkligen att Neo sover bättre i natt. känns som att jag proppat i han mat hela eftermiddagen…så nu vill jag se om det hjälper. Än så länge har han inte vaknat. Men han brukar ju sova sämre när det blir tyst och stilla. Kanske få ha igång nån cd spelare på hans rum som spelar musik på svag volym??

Idag fick vi en kallelse till Neo´s 10 månaders kontroll på BVC. och då är de Pappan som ska fara med barnet. Men sist vi var på där så sa hon att Jonas inte behövde om han inte ville för han har varit så duktig på att följa med på vart ända besök som Neo har varit på <3 Men jag tycker de är viktigt att dom två får fara själva…
Är verkligen så lycklig att Neo har en sån bra pappa, under graviditeten så var han med på varje besök hos barnmorskan vi var inbokade på, på varje ultraljud och mina läkabesök, det värmer så mycket i härtat att han inte vill missa nått som har med Neo att göra <3

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Surt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.