Mörkrädd???

Vart en långpromenad med Linda och Melvin efter lunch idag. Riktigt härligt höstväder! När vi kom hem gjorde jag en härlig fruktsallad till mig och Neo, gissa om pojken smaskade, han skrek efter mer. När den var slut började han gråta, sötisen. Jag som hade skippat lunchen värmde en panpizza, inte så nyttigt ja vet. Och Neo satt nöjt på filten och lekte tills jag började äta, då skulle han också ha, och killen har temperament, så det var bara att ge han lite så han blev nöjd. Och panpizza tyckte han om.

Vart lite trött efter vi hade käkat så la oss på sängen och skulle bara vila men både jag och Neo somnade och vaknade inte förns kl 17. Så skönt och mysigt!
När älsklingen kom hem och Neo hade ätit middag drog vi till Ica och gjorde en liten stor handling.

Ikväll har vi varit och hälsat på hos Magdalena och Magnus som bor på södra sidan. Älsklingen skulle hjälpa dom igång en en miraclebox. Så runt halv 8 gjorde vi Neo klar för sängen och skulle läggan ner han i vagnen och gick ut, så börjar ungen tok skrika ingen ting var bra, han bara skrek och skrek, det ända som hjälpte var om jag eller Jonas bar han, så vi fick turas om att bära. Och jag tror han tyckte att mörkret var skrämmande?! När vi skulle hem var dom snälla och lånade ut en sele så älsklingen bar Neo <3
När vi var i mitten på backen fick Jonas ett SMS av Magnus:
– hade du koderna i fickan?? Fick krypterad kanal…
Jag har skrattat floder, det funkade hela tiden när vi var där…

Nu blir de ett avsnitt Breaking Bad och sen sängen…

20120918-225406.jpg

20120918-225426.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Mörkrädd???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.