Kylig lördag

Usch ingen värme ute idag, vi var ute och fortsatte göra höst på gården. Vi tog in alla dynor och förhoppningsvis klippte gräset för sista gången medan Neo sov så gott i vagnen. Men han vaknade när Jessica och Rikard med barn kom över och hälsade på…då vart han nyfiken 🙂

Älsklingen ringde sjukvårdsupplysningen i morse, är lite orolig över hans utslag som han har fått. Men tydligen är de virusutslag som han har. Som hon sa, att när febern går ner blir dom fler och det stämmer. Skönt att det inte är nått värre..

Nu ligger Neo och vilar och jag ligger i sängen och försöker få upp värmen. Skickade Jens på apoteket för att köpa en förvarings låda för att ha i alvedon, feber termometer mm med dom hade inte fått hem just den modellen jag ville ha. Så får skicka älsklingen får fara dit efter jobbet nån dag till veckan..

Fick dessa fina rosor av älsklingen igår <3

20120929-150750.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.