Inte min morgon….

Det är som att väcka en död när man ska få liv i Jonas, dvs helt omöjligt. Känner att mitt humör börjar bli lite åt de sämre hållet.
Min morgon började kl 04 i morse då Neo vaknade och hade bestämt för att göra sitt bästa sitt för att inte somna om. Runt 7 tiden började hans ork tryta och jag gjorde då en välling och trodde och hoppades att han skulle somna om. Men det var som att ge elden mer syre han vart ännu piggare så här sitter jag jätte trött och Neo som röjer runt.
Så slog på tvn och skulle se nyhetsmorgon och trycker på nån jävla knapp en på recivern på ljudet försvann och trodde jag kunde fixa de, men det slutade med att nu har jag ingen bild i stället. Och har försökt väcka Jonas men som sagt det är omöjligt…

20120915-084046.jpg
Älskade skruttunge <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.