Har haft en mysig kväll

Ikväll gick vi och hälsade på Jonas farmor, som vart väldigt glad över att få träffa Neo. Hon tyckte han hade blivit så stor. Och som vanlig när man är där så fick vi fika, och hennes fika är de godaste Även om vi köper samma mackor och pålägg så smakar de inte samma sak hemma, konstigt de där! Älsklingen passade på att klippa gräset åt henne också när vi liks skulle dit..
Neo vart väldigt intresserad av hennes katt Loke, han skulle bara till honom hela tiden.

När vi kom hem så fick vi besök av Pär, som ska sova här i natt. När jag lagt Neo så passade jag på att gå över till Jessica, var längesen vi sågs så vi hade lite att snacka om. Passade på att plocka med mig lite körsbär hem. Som jag förhoppningsvis ska lyckas göra nått av.
Vi hann även över till Tomas och Margit för att lämna över en blomma till Margit som fyllt år..så känner mig nöjd med denna kväll..

20120904-003811.jpg

20120904-003917.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Har haft en mysig kväll

  1. Hoppas Loke va snäll med Neo! Han har blivit så bortskämd hos farmor. När han bodde med oss kunde barnen slita i honom och göra precis vad som helst. Han brydde sig inte ett skvatt... men jag tror inte det är så längre tyvärr.

    Kom du ihåg mina strumpor till farmor? 🙂 🙂

    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera