En tisdag i September

Denna natt har varit påfrestande, Neo vaknade pigg just efter vi hade gott och lagt oss. Och jag var väldigt trött. Så efter att jag kämpat ett tag med att få han att somna om så gav jag upp, jag gjorde en vällingflaska. Och då somnade han om till slut. Idag ska ska jag prova att de han middag tidigare och hinna med att ge han gröt nån timme innan han går och lägger sig och får flaskan.
Och dessutom så vaknade vi upp till ett stinkande vardagsrum. Aurora behövde tydligen ut för att göra nummer 2, och ingen av oss vaknade. Så hon hade skitit inne. Vilken skamsen hund vi hade när vi vaknade. Inte så kul att börja morgonen med att storstäda.

Nu ligger han och vilar sin förmiddags lur och jag har städat lite här hemma. Nu ligger jag och slappar och ser på tv.

Fick nyss ett sms att mina glasögon kommit 🙂 så på fredag ska jag in och hämta ut dom

20120925-110345.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera