Super trött

Vilket underbart väder vi har. Är jätte varmt på dagarna. Började dagen som vanligt med en promenad, redan kl 9 på morgon värmer solen rätt bra. Så innan gjorde jag en egen barnvagns gardin. Vi köpte ju ett paraply till vagnen som skulle skydda Neo från solen men vart inte nöjd. Så nu har han en barnvagns gardin med döskallar på. Funkade jättebra. Vart riktigt stolt över mig själv över hur kreativ jag var i morse.

När vi kom hem så käkade vi lunch och Neo har börjat att spotta ut maten efter ca 5:te tuggan och sen vill han inte ha. Gissar att de är värmen som gör de, eller så är de tänderna som spökar som håller på att tränga fram i överkäken. Jag och Neo vart så trötta efter maten så vi la oss på våran säng och båda somnade på engång. Och vaknade kl 14 så då vart de mellis.

Till middag var vi bjudna till Bjässviken till Jonas moster Kicki och Pär, trevligt! Vi for hem så vi var hemma till kl 20 då Neo går och lägger sig. Lyckades hålla han vaken hela bilfärden hem, när vi svängde in på uppfarten slumrade han till men vaknade lika fort då vi stannade och klev ur.

20120814-224558.jpg

20120814-224611.jpg

20120814-224643.jpg
Neo’s farmor, jonas mormor och Pärs mamma och Neo

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.