Pyssel

Har varit varmt även denna dag, så vi har varit mest inomhus. Medan Neo sov efter lunch så passade jag på att olja in altangolvet på baksidan, men hann bara halva innan olja tog slut och Neo vaknade. Så älsklingen få fara och inhandla mer imorgon. Har även varit till våra grannar Hasse och Gunilla, satt där och små prata.

Idag när jag gick och hämtade posten så hade fotona vi beställde i söndags kommit, allat utom 5 st jätte stora förstoringar. Så ikväll har jag pysslat, satte in korten på alla gäster från dopet i dopboken där gästerna fick skriva en liten hälsning till Neo, sen har några kort satts in i hans bok ” mitt första år ” och några har vi ramat in.

Efter middagen slängde vi ihop en blåbärspaj och bjöd över Tomas och Margit även Jens och Jocke dök förbi en snabbis. Trevligt med spontan besök.

Nu ska jag plocka bort här hemma och sen blir de att slappa en stund innan sängen kallar..

20120815-221621.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera