Lekparks häng

Fick ett trevligt sms i morse, Magdalena undrade om vi inte ville hänga med till lekparken. Och självklart hängde vi på. Så det blev lite stressigt, hinna få i sonen gröt och göra mig själv redo. Och Neo var hur trött som helst. Och när jag hade fått på han regnoverallen mössa och vantar så hade han somna.
Han vaknade efter ca 30 min och super glad. I lekparken fick han åka rutchkana prova smaka på sand, riva sandslott och tok skratta när mamma grävde i sanden. Och nu är han helt slut, tog inte många minuter för han att somna när han slappnade av.

Har ju upptäckt att jag måste uppdatera min garderob med mer praktiska kläder, nu ska jag införskaffa en rejäl höstjacka som tål regn och ett par skalbyxor.

20120829-120653.jpg

Neo’s farmor var gullig och stannade på IKEA när dom var på väg hem från Stockholm, så nu fick sonen en hakklapp med ärmar, och den var super bra. Invigde den i morse…inge mer kladd på kläderna 🙂 1-0 till mamma 😀

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Lekparks häng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.