Underbar dag har vi haft

Dagen började med att vi tog tåget in till city där vi lämnade igen lite kläder som Jens hade köpt, sen käkade vi lunch och när vi var klara var klockan så pass mycket att det var dags att möta upp Jenny och Micke nere vi kajen.Idag skulle vi ut på en Skärgårds kryssning i 3 timmar. Vi hade underbart väder och jätte varmt.
Vi valde en plats inne i båten. Så vi kunde se ut genom fönstren. Ingen AC hade dom heller så det vart ju as varmt. Neo han fick bara ha blöja på dig för att inte svettas ihjäl. Han som vanligt skötte sig exemplariskt.Det är så skönt att han tycker om Jenny & Micke, han trivs så bra med dom och det är så roligt.. det värmer i hjärtat att se hur kul alla 3 har <3

När vi kom hem handlade så vi kunde grilla till middag, och undertiden grillen blev varm så tog sig alla utom jag ett topp i poolen, Neo han badade en stund med pappa. Han tyckte de var himla kul.

Här kommer de ett bild svep från dagen

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.