Skallebang

Denna dag har varit en riktig slappar dag, har haft skallebang så in i bomben. I morse så hade vi tid mellan 8 -9 för att lämna in bilen. Typiskt just denna morgon när man skulle upp kl 7 så är Jonas jobbtelefon tyst som en mus. inte ett ända samtal förens halv 10. Och dom andra mornarna när man vill sova så ringen telen i ett. Det är kärlek de..iaf så är bilen lagad och vi 4000 kr fattigare. Han sa att vi hade tur det hade kunnat kosta mer än de dubbla. Så lite glad får man väl vara ändå.

älsklingen var duktig och klippte gräset vårat och grannens och sen var han snäll medans han ändå var igång och for till hans farmor och klippte, vilket hon uppskattade massor.
Just nu håller vi på att skriva nån sorts packnings lista, så vi har ett hum om vad vi ska ha med. Badkläder står överst på listan 🙂
Ska bli så kul att hälsa på Jenny och Micke..
Imorgon har vi lite att göra innan vi senare kan rulla iväg, Aurora ska lämnas, bilen ska städas och tvättas och handlas lite, sen är vi redo..härligt!

Sommaren 2010

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Skallebang

  1. Vi ser massor fram emot att ni kommer! Hoppas det bra vädret håller i sig. Ni kan väl höra av er under vägen så får jag höra hur det går för er. Har ni adressen till mig?
    Kör försiktigt!
    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.