Hemma igen

Igår klockan halv 7 kom vi hem. Vi har haft de helt underbart hos Jenny och Mikael men gud så skönt de var att komma hem. Hemfärden gick riktigt bra, Neo sov, vaknade i Umeå och när vi kom hem så gav vi han mat sen somnade hela familjen om. Neo vaknade kl 12 och fick lunch, var lat så han fick gröt, sen somnade vi om igen och vaknade inte förns kl halv 15. Tror Neo också tyckte de var skönt att komma hem.
Klockan 17 var vi bjuda på middag hos svärmor och Boe i Bjässviken, fick än en gång träffa Fridas Viktor, en trevlig prick, och Boes dotter Johanna och hennes kompis Martina från Stockholm.
Sen for vi och hämtade igen Aurora, som vart himla glad över att komma hem. Var dock tvungen sanera hela hon för hon hade rullat sig i rävskit just innan vi kom.

20120713-100233.jpg
Skönt att sova <3

Tänkte skriva lite kort vad vi gjorde dom sista dagarna i Stockholm.
På Tisdag drog vi till Skansen en hel dag, hade en riktigt mysig dag. bra väder föruton när vi såg genrepet av Allsången då kom regnet, så då bestämde vi oss att ta spårvagnen intill City.
Där gick vi in på NK baby och köpte en Body till Neo av märket Ralph Lauren. Sen vart de en sväng i gamla stan och sen tunnelbanan hem till Jenny.
Onsdag så skulle vi till en bilaffär inte så långt ifrån Jenny, vi hade hittat en BMW som vi skulle kolla in närmare, men oturligt nog så var den just såld. Men istället hittade vi bilen med stort B. Vi provkörde och hade nästan köpet klart, men säljaren mitt uppi allt ihop drog med ett par andra kunder och skulle återkomma 30 min senare och frågade om vi kunde fortsätta med en annan säljare som var en sommar jobbare som inte visste nått, och han i sin tur hade bråttom, han sa om ni ska köpa bilen stannar jag annars måste jag dra för jag ska träffa polarna inne i City.
Så då fick dom behålla bilen, men jag och älsklingen kan inte glömma denna bil. Så. Vi får se om det blir denna eller om vi hittar nått annat.

20120713-101756.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Hemma igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.