God morgon

Igår efter middagen så kom Erika med barn förbi, även Magdalena och Mange med Gottfrid, så kul att alla börjar komma hem från sina semestrar så lekparken fylls med barn igen. Iaf så fick Neo leka med Gottfrid och Tim gissa om han vart glad att se dom, han drog till med världens leende. Var så skönt att ta en paus i bygget en stund.

Vilket härligt väder det är idag, kl är bara 9 och redan jätte varmt. Känner mig lite tröttare idag, neo vaknade kl 02:45 inatt och var jätte pigg, försökte få han att somna om utan att ge en flaska med han vägrade. Så tillslut fick jag stiga upp och och göra iordningen en flaska ersättning. Så efter en ren blöja och mat i magen somnade prinsen om och sov till 7 imorse. Nu ligger han och sover igen.

Strax ska vi fara och hjälpa svärmor och Boe med deras flytt till nya lägenheten. Sen blir de hem och fortsätta med bygget. Ska in och kolla om blomsterlandet har husnummer, vi ska köpa en stor 4 och sätta under ena lampan. Har sett förut att dom har, hoppas dom inte har slut eller har slutat med dom, annars får vi såga en själv.

Nu ska jag väcka våran lilla sjusovare och packa skötväskan. Sen är vi klara!

20120726-092848.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “God morgon

 1. Funkar det fortfarande inte med välling? De brukar hålla sig mätta längre då... om han fortsätter vakna på natten kanske inte ersättning är tillräckligt... bara en tanke. Tror det finns ytterligare en vällingsort från 8 månader (fullkorn?), den åt Victor 🙂
  kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Han tok värgrar välling, vi har testat med risvällning och det ska tydligen vara ganska likt ersättning i smaken, men det dög inte heller. Så nu provar jag blanda ihop välling och ersättning, och det dricker han. Så vi får se vart deslutar.
   Jo han var hungrig när han vaknade i natt, han somnade jätte tidigt i går, och han drack bara halva flaskan igår innan han somnade. Han var super trött. Man blir de tydligen de av att se sina föräldrar bygga 😉

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)
   • Vilken envis liten rackare! Du får kämpa på! Både Oscar och Ida var barn som inte gillade välling. När de var ett år vägrade de äta all slags välling, så det var bara för mig att ordentligt börja ge dem kvällsfika... och det funkar bra det med, bara besvärligt innan man kommer på bana.
    Jobbigt med föräldrar som bygger, då får ju inte knattarna ALL uppmärksamhet 😉
    Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.