Gamla stan all day

En uppdatering om hur vi har de kanske vore på sin plats 🙂 kom iaf hit i går morse runt halv 8 tror jag klockan var. Vi började med attlägga oss och vila en stund, välbehövligt! Sen runt middags tid for vi ut och åt allihopa. Och kvällen avslutades med ett glas ros’e och ett dopp i deras pool.

Idag lördag vart de en dag inne i city, vi gick och strosade i gamla stan hittade en till cupcake i porslin till min samling. Neo fick sig tossor och ett par vantar från polarn o pyret. Vi är även ute efter pyjamas i en större storlek , men när vi såg 74 så var de ju den sjukt stor. Så det blev ingen. Plus att det var ingen som vi tyckte om.
Skruttungen skötte sig så bra, han var glad och inga sura miner. Trots att han sov bara korta stunder.
Vädret har varit toppen, riktigt varmt och soligt.
Imorgon ska det tydligen bli regn med åsk inslag. Så om det är dåligt väder imorgon blir de fatt fara på naturhistoriska riksmuseet. Annars blir de en båttur runt skärgården.

Slänger upp blandade bilder från dagen:

20120707-234137.jpg

20120707-234205.jpg

20120707-234224.jpg

En luftballong seglade över hustaket i kväll

20120707-234337.jpg

Neo har börjat gå om man håller han i händerna <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera