Bolltorn

Snart är de dags att krypa ner i sängen. Denna dag började tidigt då älsklingens telefon började ringa i ett. När kl var 11 hade han 60 samtal som hade ringt, då kan ni tänka er vilken terror de var.

Efter lunch så begav vi oss mot stan, åt lunch och handlade paraply mot solen och ett nytt myggnät. Jens, vilken stjärna,vi har länge letat efter ett fisher price bolltorn och han ringde idag och sa att han hade fått tag i ett beggat för endast 150 spänn, ett fynd. Och Neo var mycket intresserad när han fick prova de..

20120703-011424.jpg

Imorgon har vi fått en tid för att göra en framvagns inställning, och sen är vi redo att bege oss ner mot huvudstaden… Längtar sjukt mycket. På onsdag eftermiddag kommer pappa hit och hämtar Aurora som ska vara där medans vi är borta..måste bara berätta min plan för han först 😉 det ska nog gå bra..

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Bolltorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.