Söndag morgon

God morgon! Blåsigt och regnigt är de idag också. Vi hann precis plantera dom sista blommorna igår innan regnet började. Vi hade planer på att fara på Ikea med Jessica och Rikard men nu så här i efterhand var de tur vi stannade hemma. Vi fick bortgjort massor av grejer här hemma..

Idag är de samma dåliga väder ute som igår, så idag blir de att vara inom hus, städa och tvätta står på schemat.
Vi håller på för fullt att planera altanen på framsidan och kalkylen är klar, och ritningen. Nu är de bara material som ska införskaffas. Kommer bli jätte fint när de e klart. Förra helgen försvann ju den Fula blombänken på framsidan och istället ska vi sätta en pil där. Och under den ska vi ha ett ” vattenfall ” tror de kommer bli fint.

Neo han har börjat ta sig fram med gåstolen, sakta men säkert går de. Nattningarna går jättebra nu, inga tårar så det är skönt att han är sitt vanliga igen.

20120603-075126.jpg

Har beställt lite nya böcker till Neo, Figge flodhäst, Anki Anka, och en pekbok, beställde även en bok om barnmat, hoppas böckerna blir en hitt!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.