Solsken

Har just kommit h.em från en promenad i den härliga vädret. Neo somnande äntligen, han brukar alltid somna omistlig en timma efter han fått frukost, men idag nöjde han sig med 20 minuter, och var fortfarande trött.men somna om ville han inte. Så efter 1 och en halv timma tog jag en promenad vart less på hans ” aldrig nöjd gnäll ” .

Igår var jag duktig och tog bort allt ogräs vid entrén, fint vart de. Vart sugen på att olja in lilla bron. Men eftersom älskling vill bygga om den så ger de inget tycker han. Men är rätt säker att det i te kommer hända i år. Tycker vi har nog med projekt igång nu.

Måste sätta mig och ringa till försäkringsbolaget vi har Aurora försäkrat i, är lur på att Det är en livmoderinflamation på G hos damen, Det var drygt 4 månader sen hon löpte sist och nu löper hon igen. Så nu är hon under 100% uppsikt av mig. Mina två tikar sen tidigare fick de och överlevde inte en operation. Så nu lär dvärgen bli pilks 😉

20120613-112901.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.