Regn regn och regn

Trodde vi skulle slippa regn idag, men icket. Neo ligger just nu och sover i vagnen ute på altanen, det ser riktigt mysigt ut< ;3 Har öppet altandörren och hör hur regnet smattrar på taket. Inne har vi tänt massor av ljus..mys mys Känner mig trött idag, Neo väckte mamma kl 6 och då fick han komma till våran säng och trodde att han skulle somna om, men han var pigg, hade en liten sprattel unge i sängen. Låg bredvid han och och kollade på tv så fick Han till en full träff rakt i ögat, ont som tusan gjorde de. Och när jag kollar på sonen då fick jag ett härligt stort leende <;3 och då försvann allt de onda i ögat. Var bara att stiga upp och ge han mat. Nu ska jag se vad vi ska äta till lunch.. Ha en fin dag!! 20120606-134020.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.