Nattligt inlägg

Sitter och tar de lugnt i fåtöljen. Ska strax gå och sova, så jag orkar med att stiga upp med Neo när han vaknar, tänkte älsklingen skulle få sovmorgon.
Var och handlade på Maxi i eftermiddags, och dom hade halva priset på utomhus krukor så vi köpte en till hålet som den förra ägaren har gjort i stenplattorna och den passade perfekt, en kruka på 40 liter. Och inhandlade även 20 st blommor som jag i kväll har planterat i den. Vart jättefint! Våran handling tog typ 2 timmar vi var klara strax efter kl 17. När vi kom hem så fick vi besök så vi grillade till 6 pers, mycket trevligt!
Har även hunnit med en promenad på 1,2 mil, så de känns i benen. Imorgon ska vi nog hämta våran nya åkgräsklippare och hoppas på att Neo’s farmor kommer på besök.

Älsklingen ringde tidigare i veckan och hörde sig för om våras altan bygge om vi behövde bygglov och vad gällde osv.. Och iaf så enligt hennes ritningar ska det finnas en altan på framsidan som är inglasad, så hon blev lite konfunderad över att den inte fanns och fick även veta att våran altan på baksidan är ett ” svartbygge” så vi la dit den, och tydligen så är de den som ska vara på framsidan. Nu när vi har bygglov så ska vi sätta igång med bygget, ska införskaffa allt material på fredag då älskling jobbar halv dag.

20120606-005405.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.