Calle Schewen

Gud va denna dag går fort, har inte gjort nått vettigt alls. Har hunnit på promenad, det är typ det vettigaste jag har gjort. Fick ett mycket trevligt samtal imorse av Jonas chef Patrik, men mer om de senare 😉
Jag och älskling har nu bestämt att det blir bara 1 dag som vi ska på nl fest, den är i 3 dagar under festival helgen. Förra året var vi på alla. Nu har vi ju en till att ta hänsyn till.

Igår morse så var tvn igång och Loa falkman gästade Nyhetsmorgon och sjöng Calle Schewens vals och Neo han rullade sin gå stol så han såg tvn och var helt fast< ;3 och då började jag fundera på när han blir äldre undra vilken musiksmak han kommer ha. Just nu ligger Neo och sover sin eftermiddags lur, och jag ska väl göra lite nytta här hemma... 20120604-144434.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera