Pannkakor

Har just kommit hem från öppna förskolan, lagom med barn var de idag. Började ju med en promenad, sen skynda hem för att hämta skötväskan och kom på att jag inte hade nån matlåda, så ställande mig och stekte pannkakor som jag kunde ta med mig. Kände mig snabb, tog inte ens 20 minuter tills att jag kom hem och tills jag var klar.
Neo han ligger ute och sover i vagnen och jag ska passa på att få bort städat och sätta igång tvättmaskinen..

20120531-131744.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Pannkakor

  1. Jag har nog bott i Stockholm för många år nu... eller så är jag i Norrland för sällan. Jag blev alldeles förvånad när jag såg på bilden att ni inte har nån snö... sen tänkte jag efter en stund och insåg att det är juni imorgon... hmm... men jag kanske bara är trött idag :-S kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera