Blåsigt och regnigt värre

oj va längesen jag skrev, tiden räcker inte till allt har jag märkt. I söndag var sista gången för babysimmet, så Neo har fått sitt första diplom. Som självklart ska ramas in och upp i hans rum 🙂 Sen har våran bil gått sönder, och logarts i stan har ingen tid på hur länge som helst och var helt arroganta så det blev en annan verkstad som var mycket mer hjälpsamma under samtalet så på fredag kl 8 ska bilen vara i stan, så nu ska vi bara bogsera dit den. Och hoppas att vi inte blir så dyrt. För vi har massor av dyra inköp vi måste göra. I söndags så kom Neos farmor och plast farfar på besök, och dom hade med sig super fina skor till Neo <3 hans första skor. Och en mössa till tröjan hon stickade för   ett tag sen. Han vart hur gullig som helst i den. Neo har haft barnvakt för första gången, farmor och plast farfar passade. Dom passade han ju när vi låg inne på barn. Och det hade gott superbra och trodde inget annat  heller.  Kändes bra eftersom det är dom han känner bäst!

Natten till tisdag så vaknade Neo 1000 gånger och kl 3 skulle han ha mat. Jag som är van att han sover hela nätter. Så egentligen ska jag inte klaga. Men vet iaf var felet var nu, han fick bara ett mål mat på kvällen och han brukar alltid på 2. Men han sov så länge och vaknade 21 och fick sista målet kl halv tio så trodde jag att han skulle klara sig på de. Men det gjorde han ju inte. så natten till idag så bar ordningen återställd 🙂 han sov till kvart över åtta.

Vi har ju köpt smakportioner, provat potatis och majs puré och även morotspuré och inget av de har gått hem. Igår så gjorde jag egen morotspuré  och den gillade han skarpt. Han har även fått börja dricka lite vatten till banangröten han får lite då och då.  Och först var han skeptisk, men nu vill han bara ha mer och gärna hålla i pipmuggen själv. Och så fort han ser nån av oss drick ut ett glas så sträcker han ut armarna mot oss och vill ha, och får han inte blir han ledsen. Han är så söt!

Idag är de blåsigt värre ute, så vi håller oss inne idag. annars är jag duktig och går till ersmark varje dag och när älsklingen kommer hem så går vi Bäckänget efter middagen. Men idag har vi vilodag, det kommer nämligen nå killar hit från bureälven.se som ska köpa en hemsida av Jonas. Så tanken är att den ska vara i drift i morgon. Tur att älsklingen har nästan gjort den klar, som jag fattar de så är de bara designen kvar och lite små pill.

Så ska jag passa på att vika tvätten medans Neo sover, han borde vakna snart han har sovit  i 3 timmar nu. Ha en fin dag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.