Vilken bra dag

Älsklingen var hur gullig som helst i morse, han vaknade med ett leende och sa , åh så skönt idag är de bara halv dag sen ledigt, det tog i mot att berätta att det bara var onsdag och en hel arbetsdag, haha

Denna dag har gått sjuk fort, har inte gjort nått speciellt. Vi har varit inne och myst. Neo är fortfarande jätte hes är de inte bättre snart blir de att ringa och boka en tid.

Vart super glad idag då jag gick och hämtade in posten, såg att deklarationen hade kommit, jag fick igen på skatten, och det var inte den lilla summan heller. Så skönt, ringde och berättade för älsklingen, han var också lika chockad som jag.Och vi vet redan va dom ska gå till..:)

I morgon är de torsdag, först är de promenad, 7km sen är de öppna förskolan, och sen när den är slut så kommer älsklingen hem och vi gör helg 😀 det kan inte bli bättre!!!!

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.