Tisdag

Var längesen jag skrev, men det har inte hänt så mycket. Påsken har varit lugn. Vi har bara varit hemma och unnat oss massor av godsaker, sett film och varit med vänner, älsklingen har varit helt ledig.

 

Vi har varit duktiga att promenera Bäckänget varje dag. Vi har även hunnit fira min mamma och Jonas mamma som fyllt år nu under påsken. Neo fick sitt första påskägg dessutom, inte fyllt med godis utan ett med massa kläder 😀 det finns hur fina kläder som helst.

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit inne. hade tänkt fortsätta med att vara duktig att ut och gå långpromenad med vart lite opeppad när jag såg att det snöade när vi steg upp i morse. Så jag och Neo har myst och haft en städ dag istället.

Vårat hjärtegryn

 

Så här slut är Sid efter en heldag ute

 

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.