Snö snö snö

Vart tog våren vägen ?? man kan ju tro att det är januari igen. Det han kommit tok mycket snö i natt och idag. Så vi håller oss inom hus idag.  Min förkylning har blivit bättre, och tror även Neo är på bättringsvägen. Älsklingen ska stanna till på Barnens hus på vägen hem idag och köpa en bra snorsug för den vi har nu är inte bra alls.  Neo blir riktigt förbannad när man ska använda den. Skriker för livet <3 så fort jag slutar använda den så blir han glad. Just nu ligger han och sover, och jag har vikt tvätt och städat.

Det trillar fortfarande in anmälningar till dopet,  nu är vi upp i 60 st, och det är riktigt kul!

Neo har hunnit bli 4 månader, tiden bara springer i väg. Kan inte fatta att han ” bara ” varit hos oss så lite. Känns som hela livet nästan. Han har iaf fått smaka på sin första smak portion av potatis och majspuré och kan väl säga att det full han inte i smaken, ska lägga upp lite bilder ikväll så ni får se. Hur gjorde ni när ni provade ge era barn smakportioner ?

Är så roligt att se hans utveckling nu, i fredags händer det en rätt rolig grejj, älsklingen får förbi Neo med en petflaska som han håller på att dricka ur, och då ser han Neo sträcka ut armarna och öppna munnen och låta öhöhöhh, så söt han var lilleman. Han var ju hungrig <3

Han vill sitta upp nu och inte ligga ner  knät

Han ler och snart har han börjat skratta, det kommer bara lite ljud än så länge 

han tycker om att sitta i sin matstol och i babysittern 

Han gör massor av ljus för sig och högt

Han rullar från mage till rygg

Han är oftast glad och pigg

Han är vaken ner på dagen, längre stunder

Han ler då han ser mamma pappa och Aurora

Tycker om att bada

Han har även upptäckt händerna och fötterna

 

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera