Shopping

Vi vaknade kl 10:30 i morse av att solen snikade in bakom rullgardinen. Så jag steg upp medans älsklingen och Neo låg och drog sig en stund, så jag hann dammsuga och skura golven. Gjorde oss klara och packade in oss i bilen för att hinna fara på stan innan hockeyn började.   På stan gick vi in på expert och tog nya kort till våra körkort, dax att förnya dom. Vart en snabb lov på HM för att hitta kortärmade bodys och linne body till Neo. Hittade till slut det vi sökte plus en lite gubbkeps 🙂 som fick följa med hem. Längtar till sommaren då han kan börja använda den. Han kommer bli Kusmarks gulligaste kille <3

Sen vart de Solbacken, in på Jula för att köpa en  hylla till Blu ray spelaren och dreamboxen. sen in på expert och köpa Blu Ray spelaren. Snabb skopping 🙂 Vidare till  Barnens Hus för att införskaffa ett babygym, det blev Tummen 🙂 Och köpte även 2 pyjamaser. Och en babyinsatts  till badkar som vi använder till badbaljan.

Provade den nu ikväll, han älskade den. gud va han plaskade. Så nästa gång vi far och hälsar på Neos farmor så ska vi ta med oss den och prova den i hennes badkar. lite mer plats i ett badkar än i baljan  🙂

Vi hann även med att prova babygymmet 🙂 och han såg ut att gilla även de..

Funderar på att ta tag och rensa ut alla kläder Neo han växt ur och lägga  dom i en kartong och lägga upp dom på vindan. Eller så blir de att lägga sig framför tv:n, för har en så jobbig huvudvärk ikväll. hjälper inte med alvedon :/

Nu ska jag pussa på min stora älskling 🙂 ha en fin kväll…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.