Härligt med Fredag

Har haft en mysig dag, jag och Neo tog en sovmorgon i morse, det var väl behövligt. Vart sent i går, Sandra var här och hälsade på 🙂 Alltid roligt att sitta och snacka skit med henne.

Vid lunch idag kom Neos farmor och hälsade på 🙂 Kul att få besök! efter hon hade farit vart de en promenad på 1 timma, sen passade jag på medans Neo låg och sov i vagnen att fortsätta med att måla våra dörrar. När jag var klar så passade jag också på att ta en power nap, det var så skönt.

Älsklingen kom hem lite tidigare idag, just nu ligger han och Neo och sover i våran säng <3 jag ska strax börja med middagen sen ska vi fara på ICA och handla inför middagen imorgon, Sandra och Stefan kommer kanske också Tomas och Margit. Så det kommer bli en riktigt trevlig kväll..

Har lite nya favoriter till Neo:

HA en trevlig kväll på er 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.