Glasögon

Började går dagen med att gå bäckänget med Magdalena, Jessica, Erika och Ingrid, det tog på riktigt bra. Fick lite träningsvärk. När vi kom tillbaka så var de dags för öppna förskolan, Stannade inte så länge för jag hade bokat en tid för synundersökning,  kunde se 17 % på mitt högra öga och 70 % på mitt vänstra. Så nu återstår de bara att välja ut ett par snygga bågar, kunde ju inte bestämma mig igår, och ville inte förhasta mig i nått. Så svärmor följer med som ett extra smakråd på lördag.

Idag är de ju fredag, och älsklingen jobbar förhoppningsvis bara halv dag. Han ska börja ta ut föräldrapennning halva fredagar från och med efter påsk. Det behöver han. Själv blir de att ta de lugnt och vila, Neo vaknade vid 4 tiden och var riktigt lessen, vet inte varför men tröstade och han blev lugn, så gav honom lite mat och han somnade om och vaknade 7 när älsklingens väckare ringde, så då fick han komma till våran säng och då somnade han om till 9. Har gett han mat och ren blöja så nu ligger han i sin säng och förhoppningsvis så somnar han snart så jag får lite mer sömn.

Finaste Neo <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.