En trevlig kväll

Då var denna dag över. Neo vaknade Kl 8 i morse, åt lite ren blöja och somnade om i våran säng till 12 så fick sovmorgon idag med. Men måste börja stiga upp vanlig tid, blir ju aldrig trött på kvällen när jag sover så där länge. Så imorgon blir de att stiga upp när älsklingens klocka ringer. Det är ju öppna förskolan imorgon, så hade eventuellt planera att gå dit en stund.

ikväll var vi bort bjudna till Peter på middag:) maten var som vanligt helt fantastisk, som snacks före maten fick vi vitlöksbröd och varmrätten var entrecote med klyftpotatis och grönpepparsås, och glass till efterrätt. Propp mätta vart vi. Neo var inte på bästa humör ikväll, Han kom inte riktigt till ro och kunde sova så han var lite övertrött, tillslut somnade han och sov i max 30 min men det räckte för att orka tills vi skulle fara hem. däckade direkt vi kom hem och han hade fått på sig pyjamasen.

En ny skönhet ska flytta hem till oss 🙂

Helt underbart skön att sitta i
Har föresten färgat håret ikväll när vi kom hem. bild får ni senare 😛

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En trevlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.