En ny vecka

Har inte hunnit med nån uppdatering i helgen, har haft fullt upp helt enkelt. nu äntligen får jag tid att skriva klart, började på detta inlägg i måndags..

Han fick lite feber av sprutorna iaf. Men han sov hela natten och vaknade 9:30 på lördags morgonen pigg och glad, så hela familjen låg och drog sig i sängen ett tag, jag och älskling bestämde oss för att fara på IKEA hade pratat om de tidigare i veckan men vi lämnade de öppet ifall Neo skulle ha feber efter sprutorna. Kom till IKEA runt 14 lagom mycket folk. Neo skötte sig hur bra som helst. sov mesta tiden. Hittade massor av fint, vart mest saker till Neo av nån anledning. Och ljus förstås.

Han fick en jätte fin present av våra grannar Tomas och Margit och deras barn Sandra och Emely med deras respektive:

Igår söndag var vi ju på babysim för fösta gången med Neo, tyvärr så vart de inga kort tagna, men nästa gång ska vi ta med oss kameran. Neo tyckte de var riktigt roligt, han log och skrattade massor. Tror pappa J och Neo njöt massor av lite far och son tid <3 var så roligt att se dom tillsammans. nästa helg är de babysim både lördag och söndag. efteråt tvär gick vi in på barnens Hus och handlade lite mer till junior, han fick bla nya dreggellappar samt Brios bed rocker till spjälsängen, köpte även ett flask diskställ och en vällingdoserare, som är perfekt att ha med i skötväskan.

i tisdags hade vi träff med föräldra gruppen i Kåge, denna gång var dietisten och hade en liten föreläsning, och hon tyckte att vi kunde låta Neo få små små smack prov på tex potatis mos när vi äter middag, så det blir nog premiär för de i veckan.  Provade även hans barnstol ikväll, vi buntade upp han med en filt

mina fina <3

Det går inge bra för oss att inte köpa barn kläder till  Neo 🙂 vi hittade en jättefin skal jacka till Neo som han kan ha i vår och försommaren av märket PoP, tror de blir att beställa en fleece jacka en så kallad vindstopper som han kan ha under då det är lite kallare ute

kommer att passa bra till våren, är i stl 68

 

Första gången Neo får flaska

 

Sötfisen

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En ny vecka

  1. På tal om sprutor... innan ni ger honom MPR-sprutan (tror barnen får den vid 18 månader) så borde ni läsa på om den... för ca 10-15 år sen var det jättemycket skriverier om den... den har historiskt sett haft väldigt mycket allvarliga biverkningar... värt att tänka på...
    kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera