Stora killen

som nu kan börja ha kläder i storlek  62, iaf på bodys byxorna är förlånga än så länge. Vi var ju in på barn idag, och det gick hur bra som helst. Och han slapp medicin 😀 fick en ny tid på provtagning den 14/2.  Så det är bara att fortsätta och hjälpa han igenom hostningarna och försöka hinna pilla ut slemmet innan han sväljer ner de. Vi tog en vikt på han också, och vi fick en chock, han har ju gått upp massor sen vi vägde sist, då vägde han  3745gr och nu 4320 g.

Vi har haft två jättebra nätter nu, peppar peppar ta i trä 😛 han har somnat runt 22 och vaknat mellan 4 och 5 för lite mat, sen vaknar han kl 7 och äter och sen somnar han om och vaknar mellan 10 och 11 🙂  så jag har fått sovmorgon så jag har varit pigg till tusen på dagarna. Grannen Tomas kom över ikväll och snackade lite och tyckte att vi vet inte hur de är att vara föräldrar, Neo är ju så snäll 😀

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.