Stora killen, 7 veckor idag <3

Det slog mig i morse varför Aurora är som en extra mamma till Neo, hon ska jämt vara med. Och såg nu varför på golvet, hon har börjat löpa…Så vet nu inte hur jag ska göra med hennes mammig beteende mot Neo ?! Det är riktigt jobbigt. Hon ligger nedan för vagnen / spjälsängen och vaknar han och är ledsen på natten efter en host attack så jag måste gå upp med han så ska hon följa med<3

Idag är de lagom kallt ute – 10 så idag blir de nog en promenad, ska bli skönt att komma ut en stund. Imorgon är vi bjudna på 2 års kalas, tänk att Loppan blir 2 år tyckte det var nyss hon föddes, tiden går så fort.

Igår när jag och älsk satt och åt kvälls fika så började kom vi på att Neo blir ju faktiskt 7 veckor idag, och tycker han har jämt funnit i vårt liv. Nu kommer jag knappt ihåg hur de var att inte ha barn.

VAr ju på efterkontroll förre fredagen och ställde mig då på vågen för första gången sen Neo föddes, och har bara 2 kilo kvar till vikten jag hade när jag blev gravid..Är riktigt stolt att jag tappat dom andra så fort. Trots att jag äter mer socker än nånsin just ju. Snart måste jag ta mig i kragen, det är inte Ok att äta så mycket socker som jag gör nu!!!

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera