Mattan har kommit :D

Vad denna dag blev kort, snart är de lägg dags igen. Efter en jobbig natt både för Neo och för mig. Han har haft jätte problem med hostan. OCh efter han har hostat har han blivit lessen, så har jag gått och vyssat och när inte de han hjäpt så har han fått ligga vi bröstet tills han somnat. Och när älskling for till jobbet vid halv 8 så tog jag lillkillen till våran säng och fick en perfekt lutning till han. Vi låg där och myste till serien vänner men efter en kort stund så checkade han ut 🙂 och sov till kl 11 och då vart de mat och ren blöja, sen somnade vi om och vaknade runt 14 =)  och så har de fort satt hela dan, mat sen sova. Nu ligger han och sover i vaggan sen kl 19 och kl är nu 22:30. Så nu inväntar jag att han ska vakna for mat och ren blöja sen ska vi krya i säng.

Idag kom mattan som vi beställt 🙂 så älskling hämtade ut den på ica efter jobbet. Vart så snyggt i köket. är så dåligt ljus nu så lägger upp en bild imorgon, så ni får se. Älskling hade världens godaste semlor med sig hem till mig idag <3 Ica egna och det är dom godaste jag har ätit.

Pappa och mamma var och hälsade på oss i söndags, och pappa överaskade oss med 2 st nya duntäcken 🙂 så i kväll renbäddade jag sängen och bäddade med dom nya täckerna. Hoppas dom är lika varma och sköna som dom ser ut att vara..

Måste ju bara berätta om lilla sid, han är för söt. han har börjat flytta runt sin bädd<3 han drar den om kaminen är igång så flyttar han bädden dit eller om man inte eldar så flyttar han bädden brevid ett element som är på slaget <3 han är för söt storebror..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera