Happy mom

Neo somnade runt 20 tiden igår och vaknade  tolv för lite mat och fick en ny blöja, sen somnade lillskrutten om och sov hela natten och jag vaknade kl 7  av att han log och jollrade i vaggan. Tog upp han till vår säng och ammade han bytte blöja la han i vaggan och han somnade om och jag med och vi vaknade halv 12 🙂 pigga och glade. riktigt skönt med lite sov morgon.

Igår var vi inne på barn igen med Neo för provtagning. Usch så jobbigt det var han var så ledsen och arg. Tanten som stack i stortån gjorde ett bra jobb men blodet ville inte komma ut, så 3 stick senare så fick dom den mängden blod dom ville ha. Det är nog inte själva sticket i sej som gör ont utan att dom håller fast hans ben eller arm och pressar ut blodet. Gjorde så ont i hjärtat att han han i famnen och inte kunna trösta. Men så fort det hela var över så tog de inte länge innan han var vår goa kille igen.

Han somnade av utmattning när vi satte ner han i bilbarnstolen. Och när jag kom hem med han så flyttade jag över han till vaggan och han vaknade knappt.

Nu ska jag gå och drick mitt kaffe…

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera