Det är Fredag :D

Va härligt med Fredag, älsklingen är ledig så vi kan umgås hela helgen 😀 Ikväll är vi bjudna på middag hos Neo´s farmor, Jonas moster har kommit upp från Skåne. Det blir att vara där ikväll. Ska bli trevligt. I morgon har vi planerat att fara på stan. Lite saker som ska inhandlas till Lilleman. Han behöver bla. lite nya pyjamasar, ska se om vi hittar lite fler dregglisar också. Såg på Hm´s hemsida hade 2 snygga.

Ska ev köpa färg också. Vi ska måla om alla dörrar här hemma och våra skåp som vi har i vardagsrummet. Är less på Ek nu.

I går just innan hockeyn så bakade jag chokladmuffins, strax ska jag tycka i mig en sån med en kopp kaffe 🙂 passar på medan Neo ligger och sover ute i vagnen, och somnade när vi var ute på promenad <3

mina muffins

sover sött <3

 

Ha en trevlig kväll….

 

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Det är Fredag :D

 1. Hej Sandra,
  så kul att dörrar ska målas om. Ibland tröttnar man, och någonting så litet som dörrar kan spela stor roll på hela hemmet. Skulle vara kul att se före- och efterbilder så att det blir lättare att förstå hur stor förändringen är. Vad blir det för färg på dem?

  Jag jobbar på Byggla.se. Byggla är ett byggforum där du kan se alltifrån tapetseringar till hela husrenoveringar. Vi har några dörrprojekt som du kan kolla på om du vill. Tycker du det låter kul kan du maila mig så berättar jag mer. Du får en liten present om du är intresserad! 🙂
  Mvh
  Vendela på Byggla.se

  Gilla(0)Ogilla(0)
 2. Hej Vendela!

  Kul att du hittade till min blogg, Dörrarna ska bli vita var de tänkt 🙂 Självklart ska jag fixa före och efter bilder.
  Va bra Byggla.se sidan var, fick mycket tips 🙂 Och det tackar jag för att du tittade in.
  ska skicka ett mail till dig!

  Mvh Sandra

  Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera